Ochi pentru ochi și lumea va orbi.

Cine își amintește citatul lui Mahatma Gandhi: ochi pentru ochi și lumea va orbi. Da, e un tip de orbire, atunci când aplici violența și/sau ești gelos ești în principiu orb. Dacă palma ar avea ochii, acești ochi ar plânge de durere, dacă palma ar avea gură, ar înjura în loc să zâmbească. 
Violența este comerțul de extreme, numai că comercializezi răul, durerea și distanța. Oglinda obiectivă nu se face din argint de proastă calitate, pentru că atunci vei arăta deformat. Așa e și cu violența, nu poți fi obiectiv când nervii sunt încinși la maximum.
Adevăratul bărbat face ca femeia să țipe doar de plăcere, nici într-un caz de durere sau de nervi, și un buchet de flori, mai de “nu aveam încotro” nu merge.
Violența, indiferent că este promovată și/sau consumată în familie/ cupluri sau în masă/ societate, este un mucegai, un buchet de flori urâte, flori de mucegai. Și apoi, ca să închei acest mini-articol este o expresie despre bărbații educați, ei sunt ca erecția, dacă o are… se simte. Eu vă doresc, fetelor, doar tipi de acest calibru.

Comentarii

Postări populare